Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

100 éve város Újpest vetélkedősorozat döntője

varostorteneti-vetelkedo-10.jpg2008 március 11-én került sor iskolánkban a 100 éve város Újpest vetélkedősorozat döntőjére. A Pedagógiai Szolgáltató Központ által szervezett komplex csapatversenyen az általános iskolákat 2-2 fő 3. és 4. osztályos tanuló képviselte.

A városrész múltjával, jelenével és természeti értékeivel is meg kellett ismerkedni a résztvevőknek ahhoz, hogy a három forduló feladataival megbirkózhassanak. A végjátékban a változatos feladatok lebonyolítását Katona Gyöngyi és Grósz Ágnes a Pedagógiai Szolgáltató Központ munkatársai vállalták magukra.

A döntő zsűrijének munkáját Szőlőssi Marianne, az Újpesti Helytörténeti Gyűjtemény valamint Bánhidi Edit, a Pedagógiai Szolgáltató Központ vezetője és iskolánk igazgatója Miskolczi Erzsébet is segítette.

Izgalommal várjuk az eredményhirdetést, amelynek szintén iskolánk ad otthont 2008. március 17-én.

Elérkezett a várva-várt nap. A csapatok izgatottan várták eredményeiket, jutalmukat. A díjakat Újpest Önkormányzata, az újpesti Helytörténeti Gyűjtemény valamint a Pedagógiai Szolgáltató Központ ajánlotta fel.

Külön megtiszteletetés volt a versenyzők számára, hogy ezen az eseményen a díjátadó Belán Beatrix alpolgármester asszony volt.

Helyezések:

I. Angol Tagozatos Általános Iskola

    II. Testnevelés Tagozatos Általános Iskola

    II. Szűcs Sándor Általános Iskola

   III. Bajza József Általános Iskola

, , ,

A kommentárok nem engedélyezettek.