Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Bárczy István-díjat kapott Miskolczi Erzsébet

A pedagógusnap alkalmából Bárczy István-díjat kaptak a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezáltal a főváros fejlődéséhez.A díjakat 2015. június 5-én, ünnepélyes keretek között adták át a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében. Az eseményt Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nyitotta meg köszöntő beszédével, melyben méltatta a pedagógusokat, s megköszönte, hogy személyes példákon keresztül jut el egy üzenet az új generáció felé. „Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája!” – idézte Szent-Györgyi Albert szavait, majd átadták az elismeréseket a pedagógusoknak.

Díjat kapott Miskolczi Erzsébet, az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola intézményvezetője, a gyermekekért végzett oktatási-nevelési tevékenységéért, és magas színvonalú innovatív vezetői munkájáért. „1991 óta dolgozom az iskolában az újpesti gyermekekért, és nagyon megható hogy jelöltek erre a díjra!” – mondta el lapunknak Miskolczi Erzsébet. Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester hozzátette, a díjat nem csak az oktatásban végzett kiemelkedő teljesítményéért kapta Miskolczi Erzsébet, hanem az intézményvezetőként végzett újításaiért, ötletes, egyedi megoldásaiért, mellyel rengeteg gyermek fejlődését segíti elő és motiválja a mai napig.

A díjak átadása után egy dinamikus, látványos táncelőadást láthatott a közönség a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola tánctagozatától, melyben Jónás történetét dolgozták fel.

bárczy

(Forrás: ujpest.hu)

A kommentárok nem engedélyezettek.