Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Farsang 2018

Fergeteges karneváli hangulatban kezdődött péntek délután az alsó tagozatos farsang. A közös jelmezes felvonulás után a harmadik osztályosok zenés-táncos műsora következett. Az izgalom a tetőfokára hágott, amikor kezdetét vette a jelmezverseny. Az osztályok ötletes, színpompás maskarákban vonultak fel. Amíg a zsűri döntése megszületett, addig párok fantasztikus táncversenyét láthattuk. Volt ott minden: keringő, rock and roll, tviszt, csárdás…

A jelmezverseny helyezettei csodálatos tortákat, kölyökpezsgőt és csokoládét, a táncverseny legjobbjai pedig oklevelet kaptak.

Az osztályokban délután 5 óráig folytatódó buli után vidám hangulatban, jókedvűen tértek haza bálozóink.

Február első péntekén a farsangi mulatságot nemcsak az alsósok, hanem a felső tagozatos diákok is nagyon várták. Néhányan beöltöztek ötletes és látványos jelmezekbe, találkozhattunk vámpírral, tornásszal, boszorkánnyal és egy Youtube-videót is „követhettünk” aláírásunkkal. A győztes egy festő lett, aki saját készítésű jelmezével nyerte el a zsűri jutalmát. A mulatság hangulatát a jelmezverseny után egy tombolahúzással fokoztuk. Mindenki nagyon izgatottan várta, hátha az ő számát húzzák ki. Ezt követően sminkversenyt tartottunk, a gyerekek lelkesen, jókedvűen készítettek szebbnél szebb és vicces arcokat egymásnak. A zsűrinek igazán nehéz dolga akadt, így több győztest is hirdettek. A bulit egy táncversennyel nyitottuk meg, ahol különböző korszakok zenéire kellett ropniuk a táncosoknak. A rendezvény ideje alatt a gyerekek a büfében frissülhettek fel. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, akik a finomabbnál finomabb süteményekkel hozzájárultak a mulatsághoz. A farsangi buli este 7-ig tartott, és mindenki remekül érezte magát.

A kommentárok nem engedélyezettek.