Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Farsangoltunk

Péntek délután fergeteges karneváli hangulatban kezdődött az alsó tagozatos farsang. A közös, vidám, jelmezes felvonulás után a 2.b osztály verses-táncos megnyitó műsora következett. Az izgalom már a tetőfokára hágott, amikor kezdetét vette a jelmezverseny. Az osztályok ötletes, színpompás maskarákban vonultak fel különböző retró slágerekre. Amíg a zsűri döntése megszületett, addig párok fantasztikus táncversenyét láthattuk. Egymást váltotta a keringő, rock and roll, tviszt, csárdás…
A jelmezverseny helyezettjei csodálatos tortákat, kölyökpezsgőt és csokoládét, a táncverseny legjobbjai pedig oklevelet és édességet kaptak. A közös buli meglepetés programmal zárult: a tanári énekkar egy ABBA-slágert adott elő nagyon nagy sikerrel.
Az osztályokban 17 óráig folytatódó vetélkedők után vidám hangulatban, jókedvűen tértek haza bálozóink.
Mindeközben megkezdődött a felsősök bulija is. Mókás vetélkedők váltották egymást a jelmez- és táncversennyel, de a legnagyobb izgalmat a tombolahúzás jelentette, amelyen sok hasznos, szórakoztató vagy éppen finom apróságot nyertek a szerencsések. A fődíj – társasjáték és egy teljes „menüre” szóló büfékupon – kisorsolása után kezdődhetett az igazi buli, a felszabadult, felhőtlen tánc. Aki megéhezett vagy -szomjazott, a farsangi büfé választékából frissíthette fel magát gyümölcsszörppel, szendviccsel vagy fánkkal. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, akik finom süteményekkel hozzájárultak a mulatsághoz.
A farsangi buli este 7-ig tartott, és mindenki remekül érezte magát.

A farsangon készült képeket a Facebook-oldalunkon tekinthetik meg.

A kommentárok nem engedélyezettek.