Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

A kihívás napja

Kedves Olvasók!

kihivasnapja-15Igen a kihívás napjáról van írnivaló! Május 20-án iskolánk válogatott focistái és kézilabdásai a kerületben szervezett kihívás napi versenyeken vettek részt, mi többiek pedig az iskolában sportoltunk ezen a napon.

Nos…
A kivívás napjának első programja a kötélhúzás volt. Minden osztályban 5 ember indulhatott, lányok és fiúk is. Idén szoros volt a verseny, de mindenki megmutatta mennyire erős, és hogy mennyire fontos a csapatmunka. Legelőször az ötödikesek tették próbára a maguk kitartását. Láttátok Gabi néni arcát? Ő aztán kitett az osztályért, ugyanis Gabi néni is beszállt a húzásba. Sajnos végül nem ők győztek, mégis a végén kezet fogtak, és büszkén vonultak az osztályterembe.

Ezután jött a partizán. Ez se volt piskóta. Egy labda majdnem eltalált. Jó kis játék ez.
Ha van alkalma rá valakinek, próbálja ki. Az alsósok párbaja nagy diadallal ért véget.
Ugyanis ők nagyon jól játszanak. Vajon mivel etetik őket? A viadal a negyedikesek között kezdődött. Ők már nagyon vártak erre a játszmára. Végül megint nyert a jobb, kezet fogtak, elvonultak.

Röviden összefoglalva, a röplabda és a foci nagyon jó volt. Erre várt mindenki, még jómagam is. A röpi jól ment a lányoknak a foci a fiúknak. A 6/B a 8/B között folyt a
röpi, végül a nyolcadikos lányok voltak a nyerők. Nagy meccs volt, szoros. De végül a nyolcadikosoknak sikerült érvényesíteni az akaratukat.
A foci megint a hatodikosok és a nyolcadikosok között zajlott. Itt is ugyanaz az eredmény, de nehéz megmondani, melyik játszott jobban.

Nyerő volt mindenki számára a foci, mert iskolánkban ez a legnépszerűbb sport.

, ,

A kommentárok nem engedélyezettek.