Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

A Veolia országos környezetvédelmi rajzverseny

Amikor készültem a Veolia című környezetvédelmi rajzversenyre, nagyon sokat gondolkoztam rövid, tömör környezetvédelemmel kapcsolatos történet megfogalmazásán. Felkészítő tanárommal együtt töltöttük ki a feladatlapot és készítettük el a színes illusztrációt, grafikát.

Izgalommal vártam az eredményt. November végén érkezett a hír, hogy a Millenáris Parkba meghívták az egész osztályomat, tanító nénimet, felkészítő tanáromat. Péntek délután alig vártuk a tanítás végét, indultunk az eredményhirdetésre. Zenés műsorral köszöntöttek, több ismert személyiséget is meghívtak, akik a díjakat adták át. Mikor kezdték fölolvasni a helyezetteket, nagyon izgultam. Kiderült, hogy második helyezést értem el ezen az országos versenyen, nyereményem egy digitális Olympus fényképezőgép volt. Iskolám egy mini labort kapott ajándékba. Mindenki nagyon örült.
Ezután svédasztalos állófogadáson vettünk részt, majd megtekintettük a környezetvédelmi kiállítást. A legérdekesebb, hogy egy robottal is tudtunk beszélgetni, aki minden kérdésünkre válaszolt.

Jövőre is szeretnék indulni ilyen és ehhez hasonló versenyeken, hiszen én magam is fontosnak tartom a környezetvédelmet.
Felejthetetlen élmény volt nekem és az osztálynak a Millenáris Parkban eltöltött délután.

Budapest, 2009.12.07.

Szabó Lilla
4.b osztályos tanuló

, ,

A kommentárok nem engedélyezettek.