Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Legaktívabb iskola – Jutalomtábor a Velencei-tónál

Az ÚJPESTI DIÁKNAPOK 2011 rendezvénysorozat legaktívabb általános iskolája díjat a Testnevelés Tagozatos általános Iskola érdemelte ki. Jutalmul az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház, a program szervezője egy hosszú hétvégét ajánlott fel a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Üdülőben 50 gyermek és a kísérő nevelők számára.

Nagy várakozással tekintettünk a hosszú hétvége elé, amiben első hallásra a leges-legjobb az volt, hogy pénteken reggel indultunk. Az egész éves munkánk jutalma lett, hogy osztályfőnökeink beválogattak az 50 fős keretbe. Az utazás jogát meg lehetett szerezni úgy, ha valaki az Ifjúsági Ház által meghirdetett rendezvényeken, vetélkedőkön, pályázatokon eredményesen szerepelt, vagy aktívan részt vett a Tini Tudós Klub egész éves programjában és sok pontot gyűjtött. De velünk utazhattak azok is, akik az osztályközösség legtöbbet dolgozó tagjai voltak az elmúlt időszakban.

Egy a vége:
Bodó Márton, Milisits Patrícia, Matykó Réka, Boros Zsófia, Chrysafidu Melina, Szívós Bence, Fodor Gergely, Fehérvári Dániel, Boros Tamás, Bíró Adrienn, Horváth Lilla, Garamszegi Laura, Laudon Réka, Karaba Petra, Házi Veronika, Györei Paula, Bucsku Klaudia, Szücs Szabina, Wrábl Panna, Pethő Flóra, Dévald Klaudia, Gulyás Eszter, Chrenkó Liliána, Lippai Nikolett, Opitz Petra, Opitz Kitti, Kalavszky Alexa, Fülöp Virág, Zöld Zsófia, Szabó Lilla, Gáspár Éva, Bajkó Anita, Ódor Szonja, Leuciuc Edina, Tuica Zsófia, Bozó Bence, Hollósi Nikoletta, Tóth Szabina, Butter Kitti, Gerhát Klaudia, Hirmann Rita, Csillag Krisztián, Törteli Beatrix nagy örömmel vágott neki az útnak.

Kísérő nevelők Dedics Jánosné, Pappné Berendi Judit, Kürtiné Ivitcz Irén voltak.

Jól éreztük magunkat, szép volt az idő, kellemes a táborhely. A program nagy hányadát a strandolás tette ki, de a nyári kánikulában nem is vágytunk másra. Este a szobák bemutatkozó műsorral rukkoltak elő, de volt szépségverseny is, ahol a fiúk zsűriztek. A sportpályákat sem hagytuk kihasználatlanul: kosaraztunk, fociztunk, röpiztünk.

Álljon itt néhány vélemény az élményekről:
„A bemutatkozó műsorunkra maximális pontot kaptunk, nagyon tetszett mindenkinek, máskor is megcsinálnánk.” „Amikor lementünk a strandra, már éreztük, hogy ez lesz életünk egyik legjobb tábora.” „Mindenki jól szórakozott, király volt ez a hétvége!!!” „Vasárnap nagyon szomorúak voltunk, hogy ott kellett hagynunk a tábort. Maradtunk volna még pár napot.”

Az ének, a vidámság, a sok nevetés, egyszóval a jó hangulat jellemezte táborunkat.

Köszönjük az Ifjúsági Háznak ezt az élményt!

A táborozók nevében: Karaba Petra és Szűcs Szabina

, ,

A kommentárok nem engedélyezettek.