Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Születésnap a MUKI-ban

Kerek születésnapjához érkezett iskolánk, 35 éves lett. Igyekeztünk ezt a jeles napot igazán emlékezetessé tenni tanulóink számára. Természetesen tanítás nem volt, csak egy kis reggeli játék az udvaron, igazgatónőnk, Erzsi néni köszöntő szavai és az elmaradhatatlan közös éneklés, tortaevés.

A nap hátralévő részét iskolán kívül töltöttük. Az alsó tagozatot az Allee moziban Asterix várta, míg a felsősök az Elevenparkban – Magyarország legnagyobb fedett játszóterén – tombolhatták ki magukat. Az osztályok csoportnevet választottak maguknak, ügyességi, erőnléti és szellemi játékokban mérhették össze tudásukat. Az előre elkészített menetlevelek alapján járták végig a gyerekek a helyszíneket: mászófal, kalandpálya, trambulin, szókereső, ugrálóvár, babzsákcipelés, stb…A játékokat a park animátorai állították össze szívüket-lelküket beleadva a munkába. Oklevelekkel, ajándékokkal és egy új alkalomra szóló tiszteletjeggyel térhettek haza a gyerekek. Csak az nem érezte jól magát, aki nem akarta – de ilyen szerencsére nem volt. Csupa örömteli, vidám arcot láttunk.

Déltájban fordult a kocka, a kicsiket fogadták az Elevenpark játékcsodái, a nagyokat pedig a mozi: Mr Bean szórakoztatta. A Johnny English c. filmet látták.

Gazdag programnak lehettünk részesei ezen a napon. Nagyon sajnáltuk, különösen a kicsik, hogy nem tölthettek több időt a játékkal. Ezért különösen szép gesztus az Elevenpark részéről, hogy az ajándékjeggyel mindenkinek biztosítja a visszatérés lehetőségét.

Azt gondoljuk, hogy nagyon szép napot töltöttünk el együtt 2011. november 11-én.

BOLDOG SZÜLINAPOT!

, ,

A kommentárok nem engedélyezettek.