Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Jutalomnap a Csupakaland Családi Élményparkban

Az idei papírgyűjtés eredményhirdetésekor nagy volt az öröm, amikor a nyertes osztályok neve elhangzott. Ennél már csak akkor volt nagyobb, amikor a 3.a, 3.b és az 5.b osztályosok megtudták, hogy jutalmuk egy szabadnap és látogatás a fóti Csupakaland Élményparkban.
Nagy izgalommal készültek a gyerekek a programra. Megérkezés után az osztályokat két csapatra osztották. Az egyik csoport először 3D-s filmvetítésen vett részt, ahol az idei témánkhoz kapcsolódva történelmi animációs filmeket nézhettek meg a magyarországi várakról és az ezeréves Magyarország történelméről. Átélhették történelmünk főbb eseményeit egy olyan filmen keresztül, amely élethűen mutatja be történelmi személyiségeinket és izgalmasan mutatja be a csatajeleneteket.
Mindeközben a másik csoport a NERF játéktérben szivacskilövő fegyverekkel küzdhetett meg egymással. Minden búvóhelyet kihasználva rejtőztek el a játékosok és az izgalmas fények és zenei aláfestésre el is kezdődhetett a csatározás. Minden gyerek úgy érezhette, hogy hőssé vált a játék idejére. Megtapasztalhatták a csapatjáték fontosságát is. Szinte észrevétlenül telt el a játékidő, ami után csoportok cseréltek. A végén még maradt idő, hogy a csoportok kicsit összekeveredve is játsszanak egy jót.
Köszönjük a lehetőséget az iskola vezetésének és a Csupakaland csapatának.

A progrtamon készült fotókat Facebook-oldalunkon tekinthetik meg.

A kommentárok nem engedélyezettek.