Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Tájékoztató a koronavírus-helyzetről

Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban szeretném tájékoztatni önöket a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb  intézkedésekről.

A tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében minden iskolai program, ünnepség, nyílt óra, rendezvény, külföldi utazás a helyzet fennállásáig lemondásra kerül a fenntartó kérésére.

Az iskolában kiemelt figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a kézmosási lehetőségekre, figyelemmel kísérjük, hogy a gyerekek megfelelően használják a kézmosószereket, kézfertőtlenítőket.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében,  a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Arra is szeretném megkérni önöket, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük. A megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.

 

Segítő együttműködésüket, megértésüket megköszönve:

Miskolczi Erzsébet

intézményvezető

 

A kommentárok nem engedélyezettek.