Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Bázisintézmény lett ismét az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Intézményünk a 2017-2020-as időszakban az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként továbbképzések, pedagógiai-szakmai napok tartásával elősegítette a BPOK pedagógiai-szakmai szolgáltatásaihoz való méltányos hozzáférést, a köznevelési intézmények pedagógiai eredményességének növelését. Biztosítottuk az érdeklődő intézmények pedagógusai számára a programokon való részvételt, megosztottuk jó gyakorlatainkat bemutató órák, előadások, műhelymunkák, szakmai napok tartásával.
A három év kiváló visszajelzései alapján felhatalmazva éreztük magunkat, hogy a következő 2020-2023-ig tartó időszakra kiírt az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” felhívásra ismét benyújtsuk pályázatunkat.
Örömmel értesültünk róla, hogy a Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslata alapján az Oktatási Hivatal döntéshozója intézményünk pályázatát elfogadta, és a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül ismét érdemesnek ítélte iskolánkat az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére.
A pályázati felhívás alapján a pályázaton eredményesen szereplő intézményékkel az Oktatási Hivatal Együttműködési megállapodást köt. Bázisintézményi tevékenységünkkel továbbra is készek vagyunk megosztani a már működő jó gyakorlatainkat, helyet és lehetőséget biztosítunk műhelymunkák, bemutató órák, tanulmányi és tehetséggondozó versenyek, pedagógus továbbképzések számára, segítünk katalizálni a pedagógiai-szakmai közélet fejlődését.

A kommentárok nem engedélyezettek.