Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Őszi iskolanyitogatók

Hagyományunkhoz híven idén is elkezdtük iskolanyitogató foglalkozásainkat.
Az első két alkalommal az érdeklődő óvodások és szüleik bepillantást nyerhettek az iskolában folyó furulya- és angolnyelv-oktatásba. Elkalauzoltuk őket a mese világába, és játékos sportfoglalkozáson vehettek részt.
A nemrégiben zajlott Halloween hangulatát megidéző Okosterembe csak a bátrak léphettek be (szerencsére mindenki elég bátor volt hozzá). A résztvevők megismerkedhettek a Halloweenhez kapcsolható szavakkal, jelmezekkel. A játékos szótanulás után már könnyedén alkalmazták a tanult szavakat egy dal közös elmutogatásával, majd feladatok megoldásával gyarapíthatták pontjaikat, melyeket aztán beválthattak cukorkára.
A játékos angol nyelvi foglalkozás után a gyerekek örömmel vettek részt egy kis játékos mozgásban. Átbújtak a sportcipőjükbe, majd ügyesen sorakoztak. Futás- és járásgyakorlatokat végeztek zenére. Miután jól bemelegedtek, a különböző állomásokon csoportokban labdát vezettek, szlalomban kislabdákat terelgettek ütővel, és zsámolygyakorlatokkal erősítettek. Ügyesen, nagy élvezettel végezték a gyerekek a feladatokat. A foglalkozás végén matricát kaptak.

A programokon készült képeket a Facebook-oldalunkon tekinthetik meg.

A kommentárok nem engedélyezettek.