Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

A nagy Benés farsangi buli

Idén is óriási bulival zártuk a farsangi időszakot. Kreatívabbnál kreatívabb jelmezekben vonult fel az alsó tagozat apraja-nagyja. A farsangi mulatságot az 1.b osztály hawai hula tánca nyitotta meg. Ezután pedig egy óriás farsangi memóriajátékot játszhattak a gyerekek. A buli az osztályok jelmezbemutatójával folytatódott, melyet komoly zsűri előtt kellett bemutatni. Minden osztályból 3 helyezett nyert apró ajándékokat. Majd elérkezett a várva várt páros táncverseny. Itt is nehéz dolga volt a zsűrinek. A közös mulatságot egy hatalmas, vonatozós tánccal zártuk. Ezután mindenki a saját osztályában folytathatta a bulizást! A hangulat fergeteges volt!
Ezek után a felsősök is jelmezbe bújtak, majd a Just Dance videójáték segítségével bemelegítettek a bulira. A hangulatot fokozta egy kis székfoglaló játék, egy szédületes táncverseny, és persze a tombolasorsolás. Az éhes, szomjas bulizók a büfében frissíthették fel magukat.
Az este várva várt része a diszkó volt, sok-sok zenével, amelyeket előzetesen a kívánságdobozba dobva, de a helyszínen is lehetett kérni. A diákok között a tanárok is táncra perdültek egy-egy zeneszámra.
Köszönjük tanárainknak a szervezést, diákjainknak a jókedvet, a szülőknek a hozzájárulást a büféhez, és nem utolsósorban Tóbiás Bálintnak a remek zenéket!

A farsangon készült képeket a Facebook-oldalunkon tekinthetik meg.

A kommentárok nem engedélyezettek.