Tesi-suli

Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola

Nagy rajzolás a Benében

Hogy milyen lesz a jövő iskolája azt még senki nem tudja pontosan, de a benés diákoknak vannak elképzeléseik róla.
2021. október 15-én a „nagy rajzolás” alkalmával minden osztály egy-egy fantáziadús, színgazdag, közös alkotásban mutatta be, hogy milyennek képzeli el a jövőbeli tanulókat, tanárokat és magát az iskolát. A nagy rajzolás már hagyománnyá nőtte ki magát iskolánkban, mert a tavalyi pandémiás helyzetet leszámítva, a Magyar Festészet Napjához kapcsolódva mindig megrendezésre kerül lelkes rajztanárnőnk, Gizi néni szervezésében. Kicsik
és nagyok egyaránt megtapasztalják a közös alkotásban rejlő örömöt, az együttműködés fontosságát, az egymásra odafigyelést, a közösség összetartó erejét, hiszen ilyenkor mindenki egyszerre veszi kezébe a rajzeszközt és együtt alakítja, formálja a készülő képeket.
Ez a nap egyben a hagyományos projekthetünk indítását is jelentette. Idén ünnepeljük az iskolánk 45. születésnapját, ezért ebben az ünnepi tanévben változatos, gazdag programokkal készülünk gyerekeknek és szülőknek egyaránt. A „jövő iskolái” is megtekinthetőek lesznek egy kiállítás keretében a projekthéten!

A kommentárok nem engedélyezettek.